Ембер Герд знімала дорогий особняк під час судового розгляду з Джонні Деппом
08 июн, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 474 Переглядів

Ембер Герд знімала дорогий особняк під час судового розгляду з Джонні Деппом

Поки йшов суд між Джонні Деппом та Ембер Герд, стало відомо, що вона знімала розкішний особняк із вісьма спальнями у Вірджинії.

І це при тому, що адвокат акторки заявив, що вона не може собі дозволити виплатити штраф, який належить за рішенням суду. Про це пише Daily Mail.

Щоб відвідувати засідання суду, Ембер зняла розкішний особняк у місті Маклін, штат Вірджинія, округ Колумбія.

Маєток займає цілий акр, тут є басейн, домашній кінотеатр, вісім спалень та тенісний корт. Обходився будинок Ембер у 22 тисячі доларів на місяць. Усього вона в ньому провела не менш як шість тижнів, доки тривав суд. Дорога від будівлі суду до будинку займала близько 25 хвилин.



Саме тут була сама Ембер, її сестра Вітні, а також її охорона.

Інформація про марнотратну поведінку акторки з'явилася на тлі заяви її адвоката про те, що вона не зможе виплатити 8,35 мільйона доларів колишньому чоловікові. Це саме та сума, яка вийшла після того, як спочатку Ембер мала виплатити від 10 до 15 мільйонів доларів як компенсацію і 5 мільйонів доларів як штрафні санкції.

Але суддя обмежив розмір відшкодування збитків максимальною сумою 350 000 доларів відповідно до законів штату Вірджинія. За вирахуванням 2 мільйонів доларів, які Деппу було наказано виплатити Герд, вона винна йому загалом саме 8,35 мільйона доларів.

Адвокатка Герд Елейн Бредхофт нещодавно заявила, що акторка "цілком точно" не може дозволити собі відшкодувати збитки колишньому чоловікові і зазначила, що має на меті оскаржити вирок.

"У нас була величезна кількість доказів, які не озвучили в суді в США. У Великій Британії вони з'явилися й Ембер виграла. Адже Депп вчинив як мінімум 12 актів домашнього насильства, включаючи сексуальне насильство щодо Ембер", — заявила адвокатка.

Читайте також: Полякова розсекретила свій вік і зізналась, чому завжди приховувала його

Елейн наполягає, що на рішення присяжних вплинула громадська думка та особливо соцмережі. Хоч суддя і заборонив читати про справу, але присяжні, на думку юристки, це все ж таки робили. Отже, справу розглядали "однобоко".скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Джонні Депп відсвяткував перемогу над Ембер Герд вечіркою за 300 тисяч доларів
Культура

Джонні Депп відсвяткував перемогу над Ембер Герд

58-річний Джонні Депп відсвяткував перемогу над своєю ексдружиною Ембер Герд ще до винесення вироку...

Джонні Депп виграв суд проти Ембер Герд
Культура

Джонні Депп виграв суд проти Ембер Герд

Джонні Депп, якому 9 червня виповниться 59 років, отримав справді розкішний подарунок, вигравши...

Стало відомо, чому насправді Ембер Герд вирізали з нового
Культура

Стало відомо, чому насправді Ембер Герд вирізали

Напередодні стала відома справжня причина, чому 36-річну акторку Ембер Герд вирізали з нової...

Авторизация