Брітні Спірс не може опублікувати свої мемуари через дефіцит паперу
01 авг, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 179 Переглядів

Брітні Спірс не може опублікувати свої мемуари через дефіцит паперу

Брітні Спірс нарешті завершила роботу над мемуарами, в яких обіцяла розповісти про своє життя під опікою отця Джеймі Спірса, який контролював її життя і навіть годував її заспокійливими.

Але реліз книги довелося відкласти через дефіцит паперу, повідомляє TMZ.

Дефіцит виник ще під час пандемії коронавірусу. Вимушені сидіти вдома, люди почали замовляти більше книг онлайн, і водночас працівники целюлозно-паперових фабрик почали масово звільнятися.

Отже, видавництво не змогло забезпечити Брітні обумовлений тираж, тому вихід її мемуарів було вирішено перенести з січня 2023 року на невизначений термін.

Але аванс співачка вже отримала — 15 мільйонів доларів. Втім, сума не рекордна — Барак Обама підписав із видавництвом Penguin Random House контракт на суму понад 60 мільйонів доларів.

Брітні уклала із Simon & Schuster контракт на публікацію книги у лютому 2022 року, отримавши аванс. У книзі вона розповість про своє дитинство, про те, як вона стала зіркою, про свої стосунки з сім'єю і, звичайно, про роки, які вона провела під опікою свого батька Джеймі Спірса.

Той, нагадаємо, повністю контролював її життя, змушував виступати, навіть коли співачка знаходилася на межі нервового зриву, забороняв водити машину, а перший планшет у мільйонерки Брітні з'явився тільки коли вона позбавилася опіки.



Опікунство над Брітні Спірс суд призначив у 2008 році, після того, як у співачки стався нервовий зрив на тлі зловживання алкоголем та наркотиками. Її батько контролював Спірс 13 років. У суді Брітні розповідала, що вона буквально перебувала у в'язниці, навіть у її спальні було встановлено прослуховування.

Читайте також: Джонні Депп заробив на своїх картинах $3,6 млн

Зараз співачка вийшла заміж за актора-початківця Сема Асгарі і повертається до нормального життя.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Брітні Спірс повертається на сцену та заспіває дуетом із Елтоном Джоном
Культура

Брітні Спірс повертається на сцену та заспіває

Брітні Спірс повертається на сцену....

Батько Брітні Спірс встановлював прослуховування у спальні доньки
Культура

Батько Брітні Спірс встановлював прослуховування

Як відомо, під час періоду тотального контролю своєї зіркової доньки Джеймі Спірс намагався ще й...

Брітні Спірс повідомила, що втратила дитину
Культура

Брітні Спірс повідомила, що втратила дитину

Брітні Спірс розповіла, що у неї стався викидень на ранньому терміні вагітності....

Авторизация