Джулія Фокс розповіла, як винайшла свій фірмовий макіяж очей
25 сен, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 150 Переглядів

Джулія Фокс розповіла, як винайшла свій фірмовий макіяж очей

Джулія Фокс до того, як стала зустрічатися з Каньє Вестом, була не надто відома публіці, зате після короткого роману з репером і гучного розставання, вона на всі 100% використовує популярність, що звалилася на неї.

І розкриває секрети свого макіяжу. Про це пише Page Six.

Зустрічаючись з Каньє, Джулія Фокс робила яскравий макіяж очей, малюючи товсті стрілки, які в Мережі прозвали "очима єнота". З ним вона дебютувала на Тижні моди у Парижі, коли ще зустрічалася з Каньє. Зараз вона не так часто радує шанувальників таким макіяжем, але якось опублікувала цілий майстер-клас.

Виявилося, що фірмовий макіяж очей Джулія Фокс винайшла вимушено. І Каньє Вест, як дехто припускав, не мав до цього жодного стосунку. "Я просто сильно схудла, тому що була дуже зайнята і моя дупа просто зникла. І мені довелося зосередитися на моїй другій найкращій рисі — моїх очах", — розповіла Джулія Фокс.

Вона зазначила, що схудла на сім кілограмів за місяць, поки зустрічалася з Каньє Вестом. І сказала, що для репера у її насиченому житті просто не знайшлося місця.

"У мене вже було насичене життя. Як мені було вписати цю справді велику особистість у це вже наповнене життя? У мене не виходило знайти баланс", — говорила Джулія Фокс невдовзі після розриву з Каньє.

Той, як кажуть інсайдери, буквально обсипав її дизайнерським одягом і подарував п'ять сумок Birkin на вечірці з нагоди її дня народження. Але Джулія розкритикувала його любов до публічності.

"Вест був першою людиною, яку я коли-небудь бачила, яка дзвонила папараці та інсценувала ті чи інші ситуації. Це здавалося таким безсоромним", — зізналася Джулія Фокс.

Вона, втім, теж так робить, але заради допомоги молодим дизайнерам.



"Я можу зробити фотографію, яка буде репостнута купу разів, і про цього дизайнера дізнаються, і я буду дуже дивовижно виглядати в його чудовому вбранні. Я носитиму їх речі, і тоді вони отримають свою першу рецензію в Vogue або щось подібне.

Читайте також: Alyona Alyona випустила пісню про Маріуполь

Це безпрограшний варіант", — сказала Фокс і зазначила, що не вбралася б у відомий бренд на кшталт Dolce & Gabbana, щоб похизуватися перед папарацці.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Кім Кардаш'ян знову готова до стосунків
Культура

Кім Кардаш'ян знову готова до стосунків

Кім Кардаш'ян готова до нових романтичних стосунків після розставання з коміком Пітом Девідсоном....

Кемерон Діас перевозила наркотики до акторської кар’єри
Культура

Кемерон Діас перевозила наркотики до акторської

Кемерон Діас зізналася, у 90-х вона займалася перевезенням наркотиків....

Джулія Робертс покрасувалася на червоній доріжці у кольє з діамантом у 100 карат
Культура / Фото

Джулія Робертс покрасувалася на червоній доріжці

54-річна американська акторка Джулія Робертс з'явилася на червоній доріжці Канського кінофестивалю,...

Авторизация