Памела Андерсон знялася у фотосесії без макіяжу
12 фев, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 103 Переглядів

Памела Андерсон знялася у фотосесії без макіяжу

Памела Андерсон зараз переживає нову хвилю популярності завдяки своїм мемуарам та документальному фільму, який отримав дуже гарні відгуки критиків та фанатів.

Памела знялася у новій фотосесії для видання WWD без макіяжу. І модель, яка свого часу прославилася завдяки численним пластичним операціям, зокрема тим, які збільшили розмір її грудей, зізналася, що більше не хоче змінювати свою зовнішність і приймає себе такою, якою є.

"Я думала, що моєю спадщиною буде червоний купальник і рожева пухнаста шапка, і ніхто ніколи не дізнається, через що я пройшла і що я подолала", — зізналася Памела Андерсон, натякнувши на два найвідоміші образи.

"Щодня я прокидаюся трохи щасливішою. Я відчуваю таке полегшення, і я так вдячна за слова підтримки і любові. Щоразу, коли я була у стосунках, я зазвичай повністю зосереджувалася на цьому і на своїх дітях, тож це так мило — я просто відчуваю, що я просто вільний дух, який блукає планетою, просто натикається на людей", — зізналася Памела, у якої в минулому було п'ять шлюбів.

Памела Андерсон знялася у фотосесії без макіяжу

"Я б ніколи не змогла написати цю книгу, зняти цей документальний фільм або вести будь-яку з цих розмов, якби в мене були стосунки. І це показує, які стосунки в мене були в минулому. Я б надто боялася когось засмутити, або змусити когось ревнувати, або щось на кшталт цього", — каже модель.

Зараз, будучи самотньою, Памела Андерсон каже, що абсолютно щаслива. Вона живе у своєму сімейному будинку в Канаді та опікується своїми собаками.

Вона проводить час у саду, вирощує овочі та фрукти, а потім робить заготовки, варить варення. Памела була однією з перших селебріті, яка відверто говорила про вегетаріанство, екологію та захист тварин.

"Я завжди думала, що відштовхую одяг. Все завжди було трохи не так. І повірте мені, я б хотіла, щоб Анна Вінтур полюбила мене, але я знаю, що вона ніколи цього не зробить тому, що я просто відштовхую одяг. Я хочу одягнутися в цей гарний одяг, але я просто не виглядаю в ньому. Деякі речі занадто дивні, моє тіло не зовсім підходить для них", — каже Памела Андерсон, і зізнається, що зараз вона нарешті перебуває в гармонії з собою.

"Мені подобається бачити свої веснянки. Я люблю, коли моє волосся не укладене. Мені подобається просто дійсно свіже обличчя. Мені не подобаються ці уколи, і вони на мене не діють. Я хочу побачити, що станеться. І мені здається, що тепер я можу вдягнути гарну шовкову блузку і якісь штани, і обов'язково підбори, і вийти без макіяжу й укладки. Я відчуваю, що це заява сили тому, що в ці дні я приймаю себе набагато більше, і це прекрасно", — каже актриса.



"Це тільки початок мого життя, мені здається. Мені здається, що я пройшла через усе це з якоїсь причини, і тепер я вільна від цього. І тепер усе, що буде далі, буде на моїх умовах", — резюмує Памела.

Читайте також: Кайлі Дженнер позувала на пляжі у вінтажному бікіні Chanel за 10 тисяч доларів

У минулому вона перенесла чимало косметичних і пластичних процедур, але тепер вирішила відмовитися від усього цього.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Памела Андерсон повторила свій культовий образ з
Культура / Фото

Памела Андерсон повторила свій культовий образ з

Памела Андерсон повторила свій культовий образ із серіалу "Рятівники Малібу"....

Памела Андерсон и Сельма Хайек померились бюстом (ФОТО)
Культура / Фото

Памела Андерсон и Сельма Хайек померились бюстом

Большая часть светской жизни проходит в Каннах на яхтах. На борту судна, принадлежащего...

Памела Андерсон навсегда улетает из США
Культура

Памела Андерсон навсегда улетает из США

Известная актриса объявила о том, что покидает Америку...

Авторизация