Скаут Вілліс висловилася після новин про хворобу батька
19 фев, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 85 Переглядів

Скаут Вілліс висловилася після новин про хворобу батька

Дочка Брюса Вілліса — 31-річна Скаут Вілліс розповіла, що вона "приголомшена" після того, як вона та її родина дізналися, що в її батька діагностували лобово-скроневу деменцію (ЛСД).

Про це пише PageSix.

У своєму Instagram-акаунті вчора ввечері вона опублікувала фото в толстовці з капюшоном, щоб поділитися з шанувальниками своїми почуттями.

"Почуваюся емоційно втомленою та трохи пригніченою, але водночас у захваті від любові, яку так багато людей відчувають до мого тата", — підписала Скаут stories.

Її сестри — Румер Вілліс і Таллула Вілліс — повторно поділилися історією у своїх акаунтах і повторили, що вони "вдячні" за підтримку, надану після їхнього оголошення.

За словами фахівців, Брюс має одну з найскладніших форм деменції, так звану хворобу Піка. Це варіант сенільної деменції з атрофічними змінами, що локалізуються переважно в скроневих і лобових частках мозку. Клінічно проявляється порушенням поведінки з асоціальними нахилами та розгальмовуванням інстинктів, що прогресує розпадом когнітивних функцій.



Середня тривалість життя людини з таким діагнозом становить від 7 до 13 років, хвороба швидко прогресує. Згідно з вебсайтом NHS Великобританії, лобово-скронева деменція є "незвичайною" формою захворювання, що викликає у хворого проблеми з поведінкою та мовленням.

Читайте також: Леонардо Ді Капріо пожертвував кошти у фонд першої леді України

Симптоми також включають повільні або скуті рухи, втрату контролю над сечовим міхуром або кишечником (хоча це, як правило, відбувається пізніше) та м'язову слабкість.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Брюса Вілліса помітили у Санта-Моніці
Культура / Фото

Брюса Вілліса помітили у Санта-Моніці

Брюс Вілліс, який завершив творчу кар'єру після того, як йому поставили діагноз "афазія", рідко...

Брюс Вілліс знявся у спекотній фотосесії разом зі своєю молодою дружиною
Культура / Фото

Брюс Вілліс знявся у спекотній фотосесії разом зі

Голлівудський актор Брюс Вілліс, у якого діагностували афазію, знявся у фотосесію разом зі своєю...

У Брюсса Вілліса підтвердилася деменція
Культура

У Брюсса Вілліса підтвердилася деменція

67-річний американський актор Брюс Вілліс більше не зніматиметься в кіно через проблеми зі...

Авторизация