Раян Рейнольдс став багатшим на 337 млн доларів
17 мар, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 124 Переглядів

Раян Рейнольдс став багатшим на 337 млн доларів

Раян Рейнольдс, який нещодавно вчетверте став батьком, — не лише щасливий сім'янин, який прославився у професії, а ще й дуже успішний бізнесмен.

Нещодавно він збільшив свої статки на більш ніж 337 мільйонів доларів унаслідок купівлі компанією T-Mobile бюджетного провайдера бездротового зв'язку Mint Mobile, співвласником 25% якої є актор, пише Forbes.



Сума операції — 1,35 млрд доларів. T-Mobile, другий за величиною провайдер бездротового зв'язку в країні, купує Ka'ena Corporation та її дочірні компанії Mint Mobile, Ultra mobile та Plum. Оплату на 39% буде здійснено готівкою та на 61% — акціями.

Mint Mobile — лише одна з багатьох компаній у портфелі Рейнольдса. У 2020 році Diageo придбала його алкогольну компанію Aviation Gin, де той володів "невказаною міноритарною часткою", за 335 млн доларів авансом і додатково 275 млн доларів залежно від результатів діяльності компанії протягом наступних 10 років.

У Diageo заявили, що Раян і співвласник Davos Brands збережуть "постійну частку володіння" у компанії. Він також керує креативною агенцією Maximum Effort. У 2021 році Рейнольдс і творець Always Sunny in Philadelphia Роб МакЕлхенні придбали футбольний клуб Wrexham AFC за 2,5 млн доларів. У тому ж році його дружина Блейк Лайвлі запустила свою лінію напоїв Betty Buzz у партнерстві з Maximum Effort.

Читайте також: Дуа Ліпа продемонструвала розкішну класику на червоній доріжці

Незважаючи на свій успіх у бізнесі, Рейнольдс, як і раніше, знімається в "Дедпулі 3" разом з Г'ю Джекманом, який знову зіграє роль Росомахи. Він активно з'являється на червоних доріжках на прем'єрах, роздає інтерв'ю та приходить на ток-шоу. На одній з програм актор випадково розсекретив стать своєї четвертої дитини, яку йому народила дружина Блейк Лайвлі. За його словами, це дівчинка. Щоправда, її імені він не назвав і в подробиці вдаватися не став.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Раян Рейнольдс випадково розсекретив стать четвертої дитини
Культура

Раян Рейнольдс випадково розсекретив стать

Раян Рейнольдс, який нещодавно став батьком вчетверте, випадково проговорився про стать дитини....

Раян Рейнольдс розповів про виховання своїх дітей
Культура

Раян Рейнольдс розповів про виховання своїх дітей

45-річний канадський актор Раян Рейнольдс розповів про нюанси виховання трьох дочок....

Аріана Гранде придбала маєток у Голлівуді за 5 млн доларів
Культура

Аріана Гранде придбала маєток у Голлівуді за 5

28-річна американська співачка Аріана Гранде придбала будинок разом зі своїм чоловіком майже за 5...

Авторизация