Розкішна Скарлетт Йоганссон прикрасила сторінки Variety
11 май, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 1 467 Переглядів

Розкішна Скарлетт Йоганссон прикрасила сторінки Variety

Скарлетт Йоганссон з'явилася на обкладинці нового номера журналу Variety, а також прикрасила його сторінки.

Перед об'єктивом фотографа Марі Еллен Метьюз постала у дизайнерських вбраннях червоного, чорного та золотого кольору від Alaïa, Prada, Paco Rabanne, Schiaparelli, Wolford, доповнивши образи туфлями від Christian Louboutin, а також дорогими прикрасами.



У розмові із журналістами знаменитість розповіла про судову тяганину з Disney. Акторка, найбільш відома за роллю Чорної вдови у кінематографічному всесвіті Marvel, вимагала від студії компенсацію за те, що ті випустили "Чорну вдову на стрімінговій платформі Disney+ і в кінотеатрах на тлі глобальної пандемії, порушивши контракт. Зрештою Скарлет втратила мільйони доларів, оскільки такий хід Disney сприяв "зменшенню її фінансової частки у фільмі".

Розкішна Скарлетт Йоганссон прикрасила сторінки Variety

За її словами, вона погодилася у контракті, що її зарплата значною мірою залежатиме від касових зборів фільму, а потім студія розкрила її аванс у розмірі 20 мільйонів доларів, коли вона подала до суду на компанію. Але дві сторони дійшли згоди восени 2021 року, умови якої публічно не розголошуються, і, схоже, між ними немає ворожнечі.

"Я вірю в магію Disney", — підтвердила зірка, пояснивши, що їй вдається "відокремлювати креативників Діснея від їхніх робочих справ".

Скарлетт — віддана шанувальниця Disney: зірка навіть провела нещодавнє Різдво з групою з 15 друзів у Діснейленді і досі відвідує його "не менше 10 разів на рік".

Говорячи із журналом про свою пристрасть до парків Disney, Йоганссон розповіла, що в молодості мала річний абонемент і заздалегідь купувала квитки на мультфільми, такі як "Русалонька", після його виходу.

Незважаючи на те, що вона є великою шанувальницею Діснея, акторка не зацікавлена в тому, щоб знову стати частиною кінематографічного всесвіту Marvel.

Читайте також: Джіджі Хадід і Леонардо ДіКапріо знову сходили на дуже таємне побачення

"Я закінчила. Глава закінчена. Я начебто зробила все, що мала зробити. Крім того, повертатися і знову грати такого персонажа протягом десяти років – це такий унікальний досвід", — пояснила знаменитість.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Наталі Портман знялася для глянцю та розповіла, навіщо накачала значні м'язи
Культура / Фото

Наталі Портман знялася для глянцю та розповіла,

41-річна американська акторка Наталі Портман прикрасила обкладинку нового номера журналу Variety у...

Моніка Белуччі перетворилася на блондинку
Культура

Моніка Белуччі перетворилася на блондинку

57-річна італійська акторка Моніка Белуччі з'явилася на обкладинці нового номера французького...

Скарлетт Йоханссон подала в суд на Disney из-за онлайн-премьер «Черной вдовы»
Культура

Скарлетт Йоханссон подала в суд на Disney из-за

Скарлетт Йоханссон подала в суд на медиаконгломерат Disney. Причиной иска стали нарушения контракта...

Авторизация