Бен Аффлек та Дженніфер Лопес підігріли чутки про проблеми в сім'ї
16 май, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 78 Переглядів

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес підігріли чутки про проблеми в сім'ї

Бен Аффлек та його не менш відома дружина, співачка та актриса Дженніфер Лопес продовжують з'ясовувати стосунки, і ці конфлікти все частіше потрапляють в об'єктиви камер папараці та звичайних очевидців.

Не встигла публіка переварити інформацію про їхню сварку на прем'єрі фільму "Матір" у Лос-Анджелесі, як пара знову дала привід заговорити про себе.



У мережу потрапили кадри, де Аффлек, активно жестикулюючи, про щось на підвищених тонах говорить з Лопес, а вона сидить пригніченою і сумною, пише Daily Mail.

Європейський турист зробив запис у Беверлі-Хілз, коли автомобіль знаменитостей зупинився на червоне світло. На відео Бен за кермом явно був засмучений і розмовляв з Дженніфер, яка сиділа на пасажирському сидінні його електричного позашляховика Rivian з опущеними вікнами. Вони були настільки захоплені розмовою, що, здавалося, не помічали нікого, хто міг би спостерігати чи чути їх поблизу.

За словами очевидця, за мовою тіла стало "досить ясно", що Бен "розчарований або був роздратований", а Дженніфер здавалася "боязкою".

"Було багато жестів руками, Бен махав руками вгору і вниз, і це виглядало гаряче. Джей Ло виглядала трохи сумною. Вони були так захоплені розмовою, що жодного разу навіть не подивилися вбік. Вони дивилися тільки один на одного і на світлофор. З його боку це явно виглядає гаряче, дискусія чи суперечка. Інших машин та людей на вулиці не було", — додало джерело.

Кадри з'явилися усього через день після того, як відео явно засмученого Аффлека, що гримає пасажирськими дверима своєї машини, коли Дженніфер сіла в неї, стало вірусним у соціальних мережах.

На думку шанувальників, які проаналізували події останніх днів, а також фото та відео, Бен, найімовірніше, "нещасливий у шлюбі".

"Він завжди виглядає ситим по горло і роздратованим", "Ви можете "мати все" і все одно бути нещасним", "Він цілеспрямовано відвертається від неї, поки вона сідає в машину. Вони безперечно б'ються, лол", — розмірковують у коментарях.

Читайте також: Зірку "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз обікрали у готелі на 10 тисяч доларів

У серпні цього року пара відзначить першу річницю шлюбу. Вони відновили свій роман через 17 років після розлучення, що стало справжньою сенсацією у Голлівуді.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Дженніфер Лопес вирушила на прогулянку з Беном Аффлеком та трьома дітьми
Культура / Фото

Дженніфер Лопес вирушила на прогулянку з Беном

Дженніфер Лопес та її чоловік, 50-річний актор Бен Аффлек, разом вирушили на прогулянку....

Дженніфер Лопес розповіла про таємний напис на її обручці
Культура

Дженніфер Лопес розповіла про таємний напис на її

На тлі чуток про розлучення популярна американська співачка Дженніфер Лопес розповіла, що...

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек переїжджають у спільний будинок
Культура / Фото

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек переїжджають у

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек уже давно підшукували будинок у Лос-Анджелесі, щоб жити в ньому разом...

Авторизация