Настя Каменських вперше за довгий час випустила новий кліп (ВІДЕО)
24 сен, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 105 Переглядів

Настя Каменських вперше за довгий час випустила новий кліп (ВІДЕО)

Артистка представила відео на ліричний трек "Сяйво".

Українська співачка Настя Каменських вперше за певний проміжок часу представила нову ліричну композицію "Сяйво" і одразу ніжний кліп до неї.



Зазначимо, що цей трек Каменських записала у дуеті з іншою виконавицею SWOIIA, яку багато хто пам'ятає, як маленьку співачку Ассоль.

Як розповіла Настя, коли вона створювала цю композицію, у неї був певний меседж:

"Сяйво" – пісня, яка надихає та заряджає у цей нелегкий період. Ми усі пам'ятаємо, що найтемніші часи – перед світанком. Зараз усі українці мріють про світанок без тривог. Всередині кожного із нас є внутрішнє сяйво і коли більше, ніж сорок мільйонів українців поєднують це сяйво в неймовірної потужності потік, він має принести в життя кожного світло і добрі події. Саме тому мені прийшла ідея створити таку пісню", - прокоментувала Каменських.


Режисером відео до пісні виступив креативний директор "Євробачення 2023" від України, режисер-постановник та кліпмейкер Герман Нєнов. З Настею Каменських вони працюють вже не перший рік та, за словами режисера, у них завжди була максимальна синергія та єдність думок. А от зі SWOIIA на знімальному майданчику вони зустрілись вперше. Як зазначив Нєнов, у артисток вийшла напрочуд органічна колаборація, в якій вони не конкурували між собою, а тонко відчували і доповнювали одна одну перед камерою.

"Це відео – кольорова палітра емоційного стану кожного українця цієї осені. Чорний – колір скорботи і туги, яку зараз відчуває в своєму серці кожен з нас. Білий – колір світла, чистоти сердець, думок кожного з нас. Помаранчевий – колір світанку, надії та віри у світле майбутнє. А срібний колір символізує сталеві незламні серця кожного з нас. Саме мовою кольорів я намагався сформувати настрій цієї відеороботи і зробити її максимально теплою та чистою", - прокоментував ідею кліпу Нєнов.

Настя Каменських вперше за довгий час випустила новий кліп (ВІДЕО)

Читайте також: Настя Каменських несподівано зізналася, що загадала в новорічну ніч

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських зробила ще один музичний подарунок шанувальникам і перевела свій хіт "Это моя ночь" українською.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: tsn.ua/glamur

Настя Каменських несподівано зізналася, що загадала в новорічну ніч
Культура

Настя Каменських несподівано зізналася, що

Настя Каменських порадувала фоловерів новою публікацією у мікроблозі....

Настя Каменських гнівно звернулася до окупантів
Культура

Настя Каменських гнівно звернулася до окупантів

Настя Каменських, яка їздила по світу із благодійними концертами, закликала російських загарбників...

Настя Каменських зізналася, скільки наразі заробляє
Культура

Настя Каменських зізналася, скільки наразі

Настя Каменських розповіла про свій теперішній заробіток....

Авторизация