Автомобілі Audi отримають VR-ігри
07 ноя, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 210 Переглядів

Автомобілі Audi отримають VR-ігри

Ауді обіцяє власникам своїх автомобілів можливість грати у VR-ігри.

З’явиться вона вже в середині листопада, але тільки у моделях з мультимедійною системою MIB3 останньої версії. Забезпечить цю можливість інтерактивна ігрова XR-платформа, створена стартапом holoride, одним із співзасновників якого є фірма Audi Electronics Venture. Остання відповідає у Audi за розробки в галузі штучного інтелекту.

На даний момент платформу holoride підтримують моделі Audi A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7, Q8, Audi e-tron, Audi e-tron Sportback та Audi e-tron GT. Окрім MIB3, в автомобілі має бути активна опція Audi connect Navigation & Infotainment та відключений асистент паркування.

Першою грою, яку матимуть змогу випробувати пасажири цих автомобілів, буде Cloudbreakers: Leaving Haven від студії Schell Games. І це не банальна гра на центральному дисплеї, а метавсесвіт з усіма перевагами доповненої реальності. Але найцікавіше, що картинка, яку гравці бачитимуть у VR-окулярах, миттєво синхронізуватиметься з рухами автомобіля.



Як пояснили в holoride, обробляючи дані бортових систем у реальному часі, система не дає різним органам почуттів посилати у мозок конфліктуючі сигнали. Наприклад, при проходженні автомобілем поворотів бічні перевантаження відповідатимуть тому, що пасажири бачать у окулярах віртуальної реальності.

Читайте також: XPeng показала прототип літаючого автомобіля X3

Контент, який реагує на дії людини й рухи автомобіля, розробники називають Elastic Content.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: autotema.org.ua

Audi представила электрический самокат e-tron (ФОТО)
Техно / Фото

Audi представила электрический самокат e-tron

Немецкая новинка получила название e-tron Scooter....

Audi начала принимать заказы на электрокар E-Tron Quattro 2018
Техно

Audi начала принимать заказы на электрокар E-Tron

Компания Audi начала принимать заказы на электрокар E-Tron Quattro 2018. Уточняется, что это...

Audi показала фрагменты нового концепт-кара E-Tron
Техно

Audi показала фрагменты нового концепт-кара E-Tron

Audi недавно опубликовала промо-видео, где продемонстрировала фрагменты нового современного...

Авторизация