Samsung випустить смартфон із поворотним екраном (ВІДЕО)
25 авг, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 214 Переглядів

Samsung випустить смартфон із поворотним екраном (ВІДЕО)

Популярний інформатор Revegnus (@Tech_Reve) нещодавно повідомив, що Samsung почне масове виробництво смартфонів із рухомим екраном до 2025 року, створюючи основу для революційних змін у дизайні та функціональності смартфонів.

Майбутні телефони рекламуються, щоб продемонструвати передову технологію підпанельних камер (UPC) і передовий безрамковий дизайн.



Від складних до таких, які можна згорнути: очі Samsung 2025

Це нещодавнє відкриття узгоджується з попередніми демонстраціями інноваційних екранних технологій Samsung. На заході K-Display 2022 Samsung привернула увагу, представивши прототипи моделей екранів, що згортаються, планшетів, що складаються, і продуктів з інтригуючими назвами, як-от «Flex G» і «Flex S». Враховуючи їх послужний список, набіг Samsung на смартфони зі згорнутим екраном не є цілком несподіваним.

Ще одним свідченням їхньої прихильності до гнучких дисплеїв став 2023 SID Display Week у США, де Samsung Display представила 12,4-дюймову гнучку OLED-панель, що згортається. Ця панель захопила відвідувачів, розтягнувшись від компактних 49 міліметрів до вражаючих 254,4 міліметра, пропонуючи трансформаційне 5-кратне збільшення.

Ажіотаж навколо очікуваного дизайну без рамок також викликає значний інтерес. Корейський медіа-гігант The Elec раніше повідомляв про співпрацю між Samsung, LG і Apple, спрямовану на розробку OLED-дисплеїв без будь-яких фронтальних рамок. Бачення? Отримайте дисплей із нульовою шириною рамок, забезпечуючи користувачам захоплюючий і безперервний візуальний досвід.

Apple також подала патент на пристрій із дисплеєм, що обертається або прокручується, що вказує на можливу інтеграцію в майбутні продукти, такі як iPhone, iPad і Macbook. Згідно з попереднім звітом, Apple працює над випуском MacBook зі складаним екраном у 2026 році.

Досягнення таких амбітних проектних цілей потребує подальшого вдосконалення технології відображення. І Samsung Display, і LG Display працюють над удосконаленням технологій інкапсуляції в тонку плівку (TFE) і підпанельних камер (UPC).

Читайте також: Представлено Xiaomi Smart Band 8 (ФОТО)

Однак вони також стикаються з проблемою забезпечення достатнього простору для антени в цих футуристичних конструкціях. Поки ці технологічні гіганти борються з цими технологічними нюансами, промисловість і споживачі з нетерпінням чекають нової ери інновацій у смартфонах.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: portaltele.com.ua

У Samsung з’явився новий бренд
Техно

У Samsung з’явився новий бренд

Samsung зареєстрував новий бренд під назвою Flex G....

В iPhone 13 поставят AMOLED-экраны Samsung на 120 Гц
Техно

В iPhone 13 поставят AMOLED-экраны Samsung на 120

В сети появились новые подробности об экранах будущих флагманов iPhone 13....

ТОП-5 лучших смартфонов от Samsung
Техно

ТОП-5 лучших смартфонов от Samsung

Эксперты составили список лучших смартфонов, выпущенных южнокорейским производителем электроники...

Авторизация