ТОП-10 авто з найзручнішими сидіннями
04 сен, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 320 Переглядів

ТОП-10 авто з найзручнішими сидіннями

Надійність, ціна та зручність – три основні фактори, на які здебільшого звертають увагу потенційні покупці транспортного засобу. Зручне сидіння допоможе зробити тривалі подорожі набагато приємнішими.

Сидіння мають бути не лише м’якими, але й просторими та забезпечувати достатню безпеку. Видання Car And Driver опублікувало топ-10 авто з найзручнішими сидіннями.



Nissan Altima

Nissan Altima – оновлений седан середнього розміру, що має зручний і просторий салон. Салон Nissan Altima більший, ніж у попередніх моделей, і включає сидіння Nissan Zero-Gravity з піною подвійної щільності та додатковою підтримкою.

Toyota Avalon

Toyota Avalon 2019 року випуску має новий салон і зручні сидіння для всіх пасажирів. Базова модель оснащена сидіннями з обробкою SofTex, які регулюються у восьми напрямках. Модель середнього класу включає також Ultrasuede та підігрівом передніх сидінь.

Chrysler Pacifica

Мінівен вміщує до восьми пасажирів. Кожна модель, окрім базової комплектації, має водійське сидіння з електроприводом у восьми напрямках. Також доступна шкіряна оббивка, включаючи шкіру Nappa.

Kia Cadenza

Незважаючи на те, що Kia Cadenza 2018 року вважається доступним варіантом з точки зору автовиробників, модель має салон високого класу, що характерний для більш розкішних автомобілів. Шкіряне оздоблення та підігрів передніх сидінь є стандартними для цього автомобіля. Також доступні сидіння, оздоблені шкірою Nappa.

Nissan Rogue

Як і Nissan Altima 2019 року, Nissan Rogue 2019 року має сидіння Zero-Gravity. Вони дуже зручні для тривалих подорожей. Сидіння базової моделі регулюються за шістьма напрямками для водія.

Chrysler 300

Цей повнорозмірний седан оснащений стандартним сидінням водія з електроприводом регулювання у восьми напрямках. Таке ж сидіння доступне для переднього пасажира для моделей вище базової комплектації. Ці сидіння мають підігрів і вентиляцію.

Задні пасажири можуть користуватися підігрівом сидінь у другому ряду Chrysler 300. Салон і сидіння седана просторі, що робить цей автомобіль чудовим для тривалих поїздок.

Lincoln Continental

Lincoln Continental — це автомобіль преміум-класу з висококласними сидіннями. Базова модель оснащена передніми сидіннями з електропідігрівом. Ви також можете вибрати сидіння з електрорегулюванням у 24 положеннях.

Buick LaCrosse

Buick LaCrosse відрізняється розкішним і комфортабельним салоном. Сидіння мають стандартну обробку зі шкірозамінника, хоча також доступна і перфорована шкіра. Ці сидіння регулюються у восьми напрямках для водія та переднього пасажира. Всі комплектації мають підігрів і вентиляцію передніх сидінь.

Mazda 6

Цей автомобіль має приємний інтер’єр зі зручними сидіннями для додаткового комфорту. Сидіння виготовлені з уретанової піни високої щільності, що зменшує вібрацію.

Читайте також: Експерти назвали автомобілі, які викрадають найчастіше

Chevrolet Impala

U.S. News and World Report пояснює, що останній Chevrolet Impala має комфортабельний салон для пасажирів. Він також має багато стандартних технологічних функцій та якісні сидіння.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: avtodream.org

Nissan Altima 2019 попал в объективы камер без камуфляжа
Техно

Nissan Altima 2019 попал в объективы камер без

Nissan Altima 2019 смогли запечатлеть без камуфляжа. Версию наделили элементами дизайна от Maxima,...

Lexus LC-F обещает стать достойным конкурентом Nissan GT-R
Техно

Lexus LC-F обещает стать достойным конкурентом

Новая модель от Lexus – модификация LC-F 2019 модельного года выпуска станет достойным конкурентом...

Стало известно, какие изменения постигнут Nissan Micra
Техно

Стало известно, какие изменения постигнут Nissan

Японский автоконцерн Nissan сообща с китайской компанией Dongfeng создает новое авто Venucia ER30,...

Авторизация