У РФ показали, що буде з Україною в разі окупації
15 июн, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 940 Переглядів

У РФ показали, що буде з Україною в разі окупації

У Санкт-Петербурзі під час офіційного економічного форуму показали карту України з адміністративно-територіальним розподілом, який нібито встановлять на перехідний період терміном від трьох до п'яти років після завершення спецоперації.

Про це повідомляє Telegram російського пропагандиста Олександра Коц.

Пропагандист зазначив, що на поданій схемі під номером один значиться "Західний територіальний округ", що складається з восьми областей із міжрегіональною столицею в місті Хмельницькому.

Як повідомляє російське видання "Репортер", на схемі під номером два є "Центральний територіальний округ", до якого мають увійти Вінницька, Житомирська, Київська, Полтавська, Сумська, Харківська, Черкаська та Чернігівська області з центром у Києві.

Український політичний експерт Олексій Голобуцький на своїй сторінці у Facebook прокоментував публікацію Коца. За його словами, схема окупованої України стане доповненням до розмов про всілякі компроміси у війні з РФ.

"Це до теми "припинення війни", "досягнення домовленостей з Росією" та можливих компромісів", — прокоментував публікацію Голобуцький.

Політолог зазначив, що схема представлена не на якійсь вечірці за участю "імперця Гіркіна", а на офіційному заході, де оприлюднили раніше розроблені та затверджені плани щодо тотальної окупації та розділу України.



"І це те, що має бути спрямоване офіційним Києвом усім союзникам, а також лідерам тих країн, які наполягають на "примиренні" та "завершенні війни" і виступають проти надання Україні зброї, необхідної для перемоги", — вважає він.

Читайте також: Принц Гаррі впав із коня на очах у своїх знаменитих друзів

За словами експерта, ця схема є чітким і однозначним свідченням того, що чекає на Україну, якщо Росія здобуде перемогу в цій війні.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

В ООН назвали
В світі

В ООН назвали "заключний акорд війни" для РФ

Заключним акордом війни для Путіна та інших російських воєнних злочинців стане спеціальний...

У Кремлі незадоволені Путіним і сподіваються, що він скоро піде
В світі

У Кремлі незадоволені Путіним і сподіваються, що

У російських елітах зросло невдоволення президентом РФ Володимиром Путіним на тлі повномасштабної...

Лавров назвав умову для зустрічі Путіна і Зеленського
В світі

Лавров назвав умову для зустрічі Путіна і

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що зустріч президента Росії Володимира Путіна і...

Авторизация