Московські мундепи попросили Путіна піти у відставку
10 сен, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 158 Переглядів

Московські мундепи попросили Путіна піти у відставку

Рада депутатів московського муніципального округу Ломоносовський 8 вересня попросила президента РФ Володимира Путіна піти у відставку.

В опублікованому зверненні до президента московські мундепи пишуть, що змінність влади важлива для успішного розвитку країни, а у Путіна після другого терміну "все пішло якось навперейми: подвоєння ВВП не сталося, мінімальна зарплата не зросла до заявлених показників, з Росії масово їдуть розумні і працездатні люди, обіцяної стабільності немає і близько".

"Риторика, яку використовуєте ви і ваші підлеглі, протягом тривалого часу була пронизана нетерпимістю та агресією, що зрештою фактично відкинуло нашу країну в епоху Холодної війни. Росію знову почали боятися та ненавидіти, ми знову погрожуємо всьому світу ядерною зброєю", - продовжують депутати МО Ломоносовського.

Вони резюмують, що погляди Путіна та його модель управління "безнадійно застаріли і перешкоджають розвитку Росії та її людського потенціалу". У зв'язку з усім цим, московські мундепи просять президента Росії "звільнити себе з посади".

Московські мундепи звернулися також до Собяніна

На тому ж засіданні 8 вересня депутати Ломоносівського округу ухвалили звернення також і до мера Москви Сергія Собяніна. Вони заявили, що у Москві фактично не працює система місцевого самоврядування, а на районному рівні склалося двовладдя, яке гальмує будь-які ініціативи місцевих мешканців та їхніх представників.

Петербурзькі мундепи закликали відправити Путіна у відставку за держзраду



7 вересня рада депутатів санкт-петербурзького МО Смольнінське ухвалила направити до Держдуми звернення із закликом усунути Путіна з посади через держзраду. Ознаками такої вони назвали наслідки рішень президента: знищення підрозділів армії Росії, загибель та каліцтва молодих та працездатних громадян РФ, збитки російській економіці та розширення НАТО, а також оснащення української армії сучасною західною технікою, що суперечить заявленій меті її "демілітаризації".

Читайте також: Бразилійка народила близнюків від різних чоловіків

Один із пітерських мундепів, що підтримав ініціативу, Микита Юферєв повідомив DW, що 8 вересня йому та іншим депутатам МО Смольнінське прийшли виклики в поліцію. Там на них склали протоколи про "дискредитацію" російської армії.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: korrespondent.net

У Росії обмірковують заміну Путіна
В світі

У Росії обмірковують заміну Путіна

У Росії на тлі інформації про погіршення здоров'я російського правителя Володимира Путіна...

На ймовірного наступника Путіна вчинили замах
В світі

На ймовірного наступника Путіна вчинили замах

Джерела в російській владі повідомляють, що днями було скоєно замах на секретаря Ради безпеки РФ...

Лавров назвав умову для зустрічі Путіна і Зеленського
В світі

Лавров назвав умову для зустрічі Путіна і

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що зустріч президента Росії Володимира Путіна і...

Авторизация