Експерт розповів, куди путін може завдати ядерного удару
03 окт, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 206 Переглядів

Експерт розповів, куди путін може завдати ядерного удару

Після семи місяців повномасштабного російського вторгнення в Україну та спроби анексії росією українських територій стає зрозуміло, що ядерний удар — це наступний крок Путіна, і керівництво росії прагнутиме знайти привід для його вчинення.

Про це в ефірі "Ходорковський Live" заявив відомий російський економіст Владислав Іноземцев, який живе нині за межами Росії.

"Цей сценарій вже основний. Ядерний удар — наступний крок Путіна. А Захід так і не надіслав йому сигналів, які могли б його зупинити ", — зазначив експерт.

Експерт зазначив, що після спроби анексії виникла ситуація, за якої атаки України на Донбасі та Херсонщині стали "посяганням на територію Росію". Згідно з військовою доктриною рф, це підстава для ядерного удару у відповідь.

"З’явилася підстава застосувати ядерну зброю. Про що Путін, власне, і сказав — що він ні перед чим не зупиниться ", — зазначає Іноземцев.

На його думку, у кремлі будуть дивитися на динаміку розвитку подій на фронті, і чим вона буде гірша для Москви, тим вища ймовірність такого рішення.



При цьому Іноземцев вважає, що удар прийдеться не на великі міста.

Я не думаю, що це буде масований ядерний удар по великих українських містах, і навіть по базовій інфраструктурі. Думаю, що це буде чисто показовим застосуванням ядерного заряду малої потужності десь у малонаселених районах, які згодом будуть видані за місцезнаходження центрів прийняття стратегічних рішень "української хунти". Але він має буде вразити і київське керівництво, і колективний Захід у тому, що росія може піти ще далі", — вважає економіст.



На жаль, навіть після такого порушення міжнародного права та правил ведення війни, Захід не наважиться ввести власні збройні сили в Україну або оголосити режим "закритого неба", або вдарити по позиціях у "днр" та "лнр".

Читайте також: Чарльз III понизив принца Гаррі та Меган Маркл у ранзі


Єдиним засобом, який міг би зупинити диктатора, могла б стати спільна публічна заява всіх західних лідерів про те, що у разі ядерного удару по Україні путін буде оголошений терористом та військовим злочинцем, і вбитий у будь-якій точці світу, де його буде знайдено – як Бен Ладен .

"Це, можливо, протверезило б його, але не ніщо інше, я впевнений", — вважає Іноземцев.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: telegraf.com.ua

У ISW назвали умови, за яких Путін може натиснути ядерну кнопку
В світі

У ISW назвали умови, за яких Путін може натиснути

Загрози застосувати ядерну зброю, що походять від Путіна, не є принципово новими і, швидше за все,...

У Путіна обговорюють ядерний удар по Україні
В світі

У Путіна обговорюють ядерний удар по Україні

У військово-політичному керівництві Росії вивчають і зважують можливість ядерного удару по Україні....

Оккупанти можуть завдати ядерного удару у разі провалу захоплення Києва
В світі

Оккупанти можуть завдати ядерного удару у разі

Журналіст-розслідувач проєкту Bellingcat Христо Грозєв заявив, що РФ розглядає ймовірність...

Авторизация