Путін приймав рішення про вторгнення під таблетками
01 янв, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 181 Переглядів

Путін приймав рішення про вторгнення під таблетками

Одним із чинників, які спровокували повномасштабну війну РФ проти України, були ліки, які на той час приймав російський президент Володимир Путін.

Про це у п'ятницю 30 грудня, повідомляє видання Berlingske з посиланням на неназваного голову аналітичної групи з Росії у Службі військової розвідки Данії.

"Манія величі - один із відомих побічних ефектів гормонального лікування, яке він проходив. Це не те, що я можу сказати напевно, але я думаю, що це вплинуло на його рішення, коли він розпочав війну в Україні", - співрозмовник видання.

Він також розповів, що розвідка Данії спочатку думала, що росіяни виграють війну за два тижні. Ключовим фактором провалу наступу було погане ухвалення рішень Путіним.

Джерело видання наголосило, що через рішення Путіна назвати вторгнення "спеціальною військовою операцією", а не війною, російській армії не вистачило 30 000 піхотинців для вторгнення. Насправді це означало, що російські війська не могли використовувати своїх звичайних призовників, а мали використовувати дорогих фахівців як піхотинців.

При цьому чиновник данської розвідки вважає, що найбільшим невідомим є те, що станеться, коли українці почнуть завдавати ударів по основним стратегічним інтересам Росії, внаслідок чого Путін почуватиметься вимушеним відповісти ядерною зброєю.

"У Путіна немає певної червоної лінії, що унеможливлює точні прогнози щодо того, чи натисне він цю кнопку і коли", - каже розвідник.

Він також прокоментував чутки про погане здоров'я Путіна, зазначивши, що не вважає, що Путін страждає на невиліковну хворобу, а швидше має серйозні хронічні болі після кількох падінь і аварій.

"От що цікаво. Це хронічний біль, на який він страждає вже досить давно. Ось чому він схильний сидіти і міцно тримати речі. Це щоб полегшити біль", - сказав співрозмовник видання.

Він також підтвердив чутки про те, що Путін раніше мав форму раку, і що він лікувався від цього, коли почав війну, що могло вплинути на його рішення.



"На початку року у нього також було "місячне обличчя", що є ще одним відомим побічним ефектом того ж типу гормонального лікування", - сказав розвідник, зазначивши, що не очікує, що Путін помре від цієї хвороби.

Читайте також: Новий наступ РФ може початися вже в квітні

Але згодом це може призвести до того, що російські еліти вирішать, що їм потрібна сильніша людина біля керма.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: korrespondent.net

Путін не божевільний і не хворий: NYT розповіло про манію величі диктатора
В світі

Путін не божевільний і не хворий: NYT розповіло

Російський президент Володимир Путін не є божевільним чи хворим, він є абсолютним диктатором, який...

У Кремлі незадоволені Путіним і сподіваються, що він скоро піде
В світі

У Кремлі незадоволені Путіним і сподіваються, що

У російських елітах зросло невдоволення президентом РФ Володимиром Путіним на тлі повномасштабної...

CNN: 9 травня Путін може офіційно оголосити війну
В світі

CNN: 9 травня Путін може офіційно оголосити війну

Президент Росії Володимир Путін може офіційно оголосити війну Україні вже 9 травня....

Авторизация