ЗМІ злили запис розмови російських еліт про долю РФ
26 апр, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 136 Переглядів

ЗМІ злили запис розмови російських еліт про долю РФ

У вівторок, 25 квітня, у мережі з'явився аудіозапис, на якому чути, як російські підприємці обговорюють війну в Україні та критикують владу Російської Федерації.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі "Настоящее время".



Журналісти вважають, що на записі звучать голоси мільярдера Романа Троценка та підприємця Миколи Матушевського. Троценко радить Матушевському купувати земельні ділянки в Індонезії, стверджуючи, що рано чи пізно люди в Москві "вбиватимуть один одного на вулицях".

"Росія, яку ми так щиро любимо опинилася в лапах якихось му*іл, які сповідують якісь дивні композиції XIX століття. Це нічим добрим не може закінчитися, це закінчиться пеклом", — каже гаданий Троценко.

Чоловік також додав, що єдиною ідеологією РФ є збагачення та збереження влади однієї групи людей. На його думку, російська влада абсолютно не думає про майбутнє країни.

"Це просто буде випалена пустеля. Потім до всіх дійде і з'ясується, що вже пізно. Люди не можуть вивести гроші, не можуть виїхати, їхні діти призвані на війну. Жах, коротше", — каже той самий голос.

Його співрозмовник також додав, що 2023 може бути останнім роком, коли ще є можливість покинути територію РФ.

Журналіст розслідувального проекту "Система" зв'язався з Миколою Матушевським та надіслав йому аудіозапис. Прослухавши діалог, бізнесмен заявив, що "цієї розмови не було". За словами Матушевського, його остання розмова з Троценком відбулася минулого року і в ній не порушувалися політичні теми.

"Я думаю, це фейк або чийсь безглуздий жарт із застосуванням ШІ", — стверджує Матушевський.

Своєю чергою Троценко заявив, що справді знайомий із Матушевським, проте не говорив з ним "року півтора, напевно".

Романе Троценку – експрезидент "Об'єднаної суднобудівної корпорації" та колишній радник наближеного до Володимира Путіна президента "Роснефти" Ігоря Сєчіна. Входить до найбагатших російських бізнесменів. За даними Forbes, на 2023 рік його статки становлять $3,8 млрд.

Троценко займається будівництвом глибоководного порту в рамках проекту розвитку Північного морського шляху, який займається президент РФ.

До початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Троценко регулярно відвідував зустрічі Володимира Путіна із представниками великого бізнесу. При цьому він не з'явився на зборах 24 лютого 2022 року.

Бізнесмен також не був присутній на щорічному з'їзді Російського союзу промисловців та підприємців у березні 2023 року, де виступав російський президент.

Микола Матушевський – власник та засновник дизайн-заводу "Флакон". Ідею цього проекту Матушевському запропонував Троценко, якого той називав "шкільним товаришем".

Читайте также: В США назвали умови вступу України до НАТО

За словами самого Матушевського, до 2008 року він займався упорядкуванням виробничих об'єктів для подальшої здачі в оренду.
скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

В ISW пояснили, навіщо в Москві розмістили ППО на дахах будівель
В світі

В ISW пояснили, навіщо в Москві розмістили ППО на

У Російській Федерації розмістили системи ППО на дахах будівель у Москві, щоб створити всередині...

Росія після Путіна розпочне нову війну проти України та Заходу
В світі

Росія після Путіна розпочне нову війну проти

Олексій Арестович заявив, що після смерті президента Володимира Путіна в Росії до влади можуть...

У ГУР розповіли, коли та чим закінчиться війна
В УкраЇні / Відео

У ГУР розповіли, коли та чим закінчиться війна

Перші перемоги України над російськими окупантами варто очікувати у серпні цього року....

Авторизация