ЗСУ знищили стратегічний міст у тилу ворога
29 апр, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 362 Переглядів

ЗСУ знищили стратегічний міст у тилу ворога

Збройні Сили України підірвали залізничний міст у Запорізькій області, через який російські окупанти доставляли зброю та техніку з Криму на тимчасово непідконтрольні Україні території.

Про це повідомляє командування Сил спеціальних операцій України.

Завдяки цій операції воїни Сил спеціальних операцій України уповільнили забезпечення ворожих підрозділів у кримському напрямку.

Повідомляється, що для російських окупантів це був важливий логістичний об'єкт по дорозі з окупованого Криму до Мелітополя. Через цей міст ворог регулярно перевозив залізницею техніку, боєприпаси з кримського півострова на материкову частину України, у райони, що знаходяться під російською окупацією. Цей маршрут відігравав важливу роль для нарощування ворожих сил у напрямку Полог, Токмак і Маріуполь.

"Враховуючи наближеність мосту до Криму, потребу окупантів у цьому об'єкті, а також великі габарити конструкції, що важко піддається ремонту в разі руйнування, було ухвалено рішення про знищення об'єкта. Після ретельного планування операції її успішно виконали бійці Руху опору Сил спеціальних операцій ЗС України", — йдеться у повідомленні.



Цю інформацію також підтвердив голова Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. За словами чиновника, вибух мосту стався о 8-й ранку.

Читайте також: Переломний хід війни в Україні відбудеться у травні

"Сьогодні приблизно о 8-ій ранку сталася самоліквідація залізничного мосту в Якимівці Мелітопольського району. Через цей міст окупанти постачали зброю і паливо з Криму", — написав чиновник.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили сім ворожих цілей
В УкраЇні

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили сім ворожих

Повітряні сили Збройних сил України за минулу добу уразили сім ворожих цілей....

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили вісім літаків і три вертольоти ворога
В УкраЇні

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили вісім літаків

Повітряні сили Збройних сил України за минулу добу уразили 17 ворожих повітряних цілей, зокрема...

ЗСУ вчергове вдарили по окупантах в Чорнобаївці
В УкраЇні

ЗСУ вчергове вдарили по окупантах в Чорнобаївці

Збройні сили України вже 11-й раз вдарили по аеропорту в Чорнобаївці на Херсонщині, де російські...

Авторизация