27 июн, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 407 Переглядів

"Футуро-Січ": Арестович запропонував створити в Україні "Русь майбутнього"

Позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович знову розповів про своє бачення України як центру "Русі", запропонувавши створити "Футуро-Січ" — державну політику, яка пропагуватиме образ майбутнього країни шляхом виробництва фільмів та іншої культурної продукції на цю тему.

Про це він сказав під час інтерв'ю YouTube-каналу Alpha Media.

Людини, як і суспільство в цілому, майбутнє визначає більше, ніж минуле. Тому потрібна картинка майбутнього, в якому хочеться жити… Пропоную "Футуро-Січ". Русь майбутнього, пов'язана корінням з козацтвом та Київською Руссю. незалежно від мови та культури. Суспільство вільних, креативних людей, які добровільно обрали такий спосіб життя", — йдеться в публікації Арестовича в його телеграм-каналі, якою він описав уривок зі свого інтерв'ю.

У розмові з авторами YouTube-каналу радник голови ОП зазначив, що для ефективного розвитку українського суспільства йому необхідно показувати "картинку". Під цим Арестович має на увазі "дуже великі інвестиції у культуру", які, на його думку, мають піти на виробництво "державних фільмів, мультфільмів, художніх фільмів, комп'ютерних ігор" про майбутнє.



"І пов'язати це все з корінням, бо це неминуче. (Тоді) вони побачать місце, де люди хочуть жити", — вважає Арестович.

Радник глави Офісу Президента додав, що ідея демонстрації "картинки" українському суспільству далека від раціоналістичних підходів у політиці, проте, як він зазначив, "ціла серія раціональних виборів може невідомо куди завести".

Читайте також: У Києві зранку пролунали кілька вибухів

"Ми вже в цій картинці були, коли за (президента Володимира) Зеленського голосували, бо розуміли, що старе не можна, а нове — за будь-яку ціну. Навіть ціною вибору трикстера політичного… Треба ось так от бігти цією доріжкою", — заявив Арестович.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Арестович допустив послаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон
В УкраЇні

Арестович допустив послаблення заборони на виїзд

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що обмеження на виїзд з України для...

Арестович вказав на
В УкраЇні

Арестович вказав на "таємне послання" Пекіна

Пекін вважає, що за результатами війни Україна може звільнити всю свою територію, зокрема Донбас та...

Арестович припускає, що ворог може вдатися до «ракетної» війни
В УкраЇні

Арестович припускає, що ворог може вдатися до

Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович припускає, що ворожі війська російської...

Авторизация