ЗСУ на півдні знищили станцію РЕБ окупантів
16 окт, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 108 Переглядів

ЗСУ на півдні знищили станцію РЕБ окупантів

Українська авіація на півдні завдала 13 уражень по позиціях ворога.

Серед іншого, окупанти втратили три самохідні арт-установки, гаубиці Мста-Б та станцію радіоелектронної боротьби. Про це у неділю, 16 жовтня, повідомило Оперативне командування Південь.

Наголошується, що удари завдавалися зокрема по розгортанню протиповітряної оборони в Бериславському та Каховському районах та по зосередженнях живої сили ворога та техніки – у Миколаївському та Баштанському районах.

"Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 426 вогневих завдань. Підтверджені втрати ворога складають – 14рашистів, 3 самохідні артустановки, гаубиця Мста-Б, станція радіоелектронної боротьби,", - повідомили в командуванні.

Крім того, пошкоджено вісім одиниць ворожої техніки, серед яких ще дві самохідні установки та гаубиця 122 калібру, танк та автобронетехніка.

Наголошується, що ситуація на південнобузькому напрямі стабільно складна, але контролюється силами оборони.

"Противник веде оборонні дії у спробі утримати зайняті рубежі. Протягом бойового дня завдав вогневих поразок із застосуванням ракетного озброєння, авіації, реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії, мінометів, танків вздовж лінії бойового зіткнення. Здійснив мінування місцевості в районах ймовірно ", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що загарбники продовжували безперервну аеророзвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. Два ворожі Орлани-10 знищені при спробі розвідати успіхи Сил оборони на правому березі Дніпра.

Крім того, ворог атакував Миколаївську область із берегового ракетного комплексу Бастіон однією крилатою ракетою типу Онікс із тимчасово окупованого Криму. Обійшлося без втрат.

Також росіяни продовжували обстрілювати портову інфраструктуру та акваторію Очакова з міномету 120 калібру. Втрат не зафіксовано.



Надвечір противник спробував запустити диверсійно-розвідувальну групу, до семи осіб, у напрямку деокупованої Трифонівки. У стрілецькому бою, зазнавши втрат, відступив.

Читайте также: Довідку внутрішньо переміщеної особи знову можна отримати через "Дію"

По українським позиціям ворог чотири рази спрямовував трійки ударних вертольотів та кілька штурмовиків.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: .korrespondent.net

На півдні ЗСУ знищили чотири склади окупантів
В УкраЇні

На півдні ЗСУ знищили чотири склади окупантів

За добу Збройні сили України ліквідували чотири склади ворожих боєприпасів у Бериславському,...

Авіація завдала ударів по опорному пункту та знищила дві установки С-300 ворога
В УкраЇні

Авіація завдала ударів по опорному пункту та

Українські військові завдали двох ударів по опорному пункту та скупченню живої сили й техніки...

Українська авіація атакувала ворога на Херсонщині
В УкраЇні

Українська авіація атакувала ворога на Херсонщині

Повітряні сили ЗСУ атакували російські війська на Херсонщині, повідомляє Оперативне командування...

Авторизация