ЗСУ знищили ангар техніки та два склади з боєприпасами на Півдні
28 окт, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 353 Переглядів

ЗСУ знищили ангар техніки та два склади з боєприпасами на Півдні

На 247 день відчайдушної боротьби українців проти російських загарбникіх, обстановка на південнобузькому напрямку залишається стабільно напруженою, проте контрольованою ЗСУ – за добу було знищено військову техніку та особовий склад.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь" ЗСУ на Facebook-сторінці.

Зазначається, що зусилля ворога, як раніше, зосереджені на веденні оборонних дій, а змін у стані, складі та дислокації ворожих сил не відмічається.

У той же час, противник продовжує обстрілювати позиції ЗСУ із застосуванням реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів.



"Артилерійськими снарядами різного калібру та реактивними системами залпового вогню, рашисти обстрілювали територіальні громади в Баштанському районі Миколаївщини, в Бериславському районі Херсонщини, в Нікопольському Дніпропетровщини. Без втрат", - йдеться у повідомленні.

Протягом дня ворожа авіація атакувала 6 разів, на що отримала гідну відсіч від української штурмової та армійської авіації, яка нанесла 16 ударів по районах зосередження живої сили, техніки та озброєння ворога.

Так, ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони, протягом бойового дня було виконано близько 130 вогневих завдань, у результаті чого було ліквідовано 44 рашисти. Вранці українські бійці протягом 40 хвилин збили літак і гелікоптер, а пізніше ще знищили ворожий танк, два міномети та 3 одиниці авто-бронетехніки. У Бериславському районі нашими ракетниками було утилізовано 2 склади з боєприпасами та ангар із скупченням техніки ворога. Отримано підтвердження про результативне попереднє влучання по понтонній переправі з ворожою військовою технікою.

У Чорному морі зафіксовано корабельне угруповання ворога у складі якого 11 кораблів та катерів, які маневрують уздовж узбережжя Криму. Напоготові залишаються 24 "Калібри", розташовані на двох надводних та двох підводних ракетоносіях, а також два ворожих великих десантних кораблі.

Читайте також: Ворог ударив по Київській області

Російські окупанти продовжують порушувати звичаї ведення війни та наносять ракетно-артилерійські удари по цивільних об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури, зберігається загроза і застосування дронів-камікадзе, зокрема і в масовій кількості.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: apostrophe.ua

На півдні ЗСУ знищили склади окупантів
В УкраЇні

На півдні ЗСУ знищили склади окупантів

Збройні сили України на півдні країни знищили ворожі РСЗВ Град та протитанковий ракетний комплекс,...

На півдні ЗСУ знищили чотири склади окупантів
В УкраЇні

На півдні ЗСУ знищили чотири склади окупантів

За добу Збройні сили України ліквідували чотири склади ворожих боєприпасів у Бериславському,...

На півдні ЗСУ знищили вузол зв'язку ворожого полку
В УкраЇні

На півдні ЗСУ знищили вузол зв'язку ворожого полку

За добу на півдні українські захисники знищили 20 російських окупантів, вузол зв'язку ворожого...

Авторизация