Ембер Герд помітили за придбанням одягу у стоковому магазині
20 июн, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 395 Переглядів

Ембер Герд помітили за придбанням одягу у стоковому магазині

36-річна американська акторка Ембер Герд, яка програла суд про наклеп колишньому чоловікові Джонні Деппу і зобов'язана виплатити йому $8,3 млн, помічена за покупками в дисконтній мережі TJ Maxx у Бриджхемптоні, куди приїхала разом зі своєю сестрою Вітні Енрікес.

Сестри розглядали вішалки з недорогим одягом і жваво обговорювали білі лляні штани. Герд була в білій сорочці і мішкуватих джинсах, а її волосся зібране в недбалий пучок.

На думку очевидців, поява Ембер у такому магазині — ознака того, що в акторки все не так добре з грошима. Раніше адвокати Герд заявляли, що вона не має грошей на те, щоб виплатити присуджені присяжними гроші Деппу, а потім і вона підтвердила це публічно. Про якісь майбутні заробітки теж поки що не йдеться, оскільки після програшу в суді в Ембер, схоже, починається процес "скасування". Її роль у другій частині "Аквамена" урізана до 10 хвилин, а петиція з вимогою взагалі прибрати її з фільму набрала мільйони підписів.

Зі свого боку адвокати актора заявили, що він може пробачити колишній борг, якщо вона не подаватиме проти нього апеляцію. Проте, судячи з останніх заяв Ембер та нових звинувачень у бік Деппа, зупинятися вона не збирається.



Зіткнувшись із проблемами у професійній кар'єрі, Герд все ж таки знайшла в цьому певний позитив.

Читайте також: Брітні Спірс видалила сторінку в Instagram із 41 млн підписників

За її словами, позитивна сторона того, що вона наразі не зайнята роботою, полягає в тому, що тепер з'явилася можливість отримувати задоволення від спілкування та проведення часу з однорічною дочкою Уною. [media=https://twitter.com/bestgug/status/1538610023764353024?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1538610023764353024|twgr^|twcon^s1_c10&ref_url=https://focus.ua/uk/lifestyle/519497-ember-herd-zametili-za-pokupkoy-odezhdy-v-stokovom-magazin]скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Ембер Герд знімала дорогий особняк під час судового розгляду з Джонні Деппом
Культура

Ембер Герд знімала дорогий особняк під час

Поки йшов суд між Джонні Деппом та Ембер Герд, стало відомо, що вона знімала розкішний особняк із...

Джонні Депп виграв суд проти Ембер Герд
Культура

Джонні Депп виграв суд проти Ембер Герд

Джонні Депп, якому 9 червня виповниться 59 років, отримав справді розкішний подарунок, вигравши...

Стало відомо, чому насправді Ембер Герд вирізали з нового
Культура

Стало відомо, чому насправді Ембер Герд вирізали

Напередодні стала відома справжня причина, чому 36-річну акторку Ембер Герд вирізали з нової...

Авторизация