Наталі Портман знялася для глянцю та розповіла, навіщо накачала значні м'язи
25 июн, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 410 Переглядів

Наталі Портман знялася для глянцю та розповіла, навіщо накачала значні м'язи

41-річна американська акторка Наталі Портман прикрасила обкладинку нового номера журналу Variety у зв'язку з очікуваною прем'єрою фільму режисера Тайки Вайтіті "Тор: Любов і грім", де вона зіграла Джейн Фостер, кохану Тора, поставши в образі не тендітної вченої, а справжньої супергероїні.

Вона позувала в "космічних" вбраннях від Christian Dior та Iris Van Herpen, поставши перед камерою сильною та впевненою в собі жінкою.

В інтерв'ю виданню Наталі розповіла, як їй довелося тренуватися та качати м'язи для ролі нової Джейн:

"У "Чорному лебеді" мене попросили стати якнайменшою. Тут мене попросили стати якнайбільшою. Це дивовижний виклик", — говорить акторка.

У той час, як жінки-супергероїні нарешті почали з'являтися в кіно та на телебаченні — від Капітана Марвел до Міс Марвел, — усе ще досить рідко акторок, які грають їх, просять накачати м'язи, які є обов'язковими для їхніх колег-чоловіків. Але, починаючи з осені 2020 року, Портман працювала з тренером понад 10 місяців до та під час зйомок, щоб підігнати свою статуру, особливо плечі та руки, під потрібні для супергеройського бойовика форми.

Наталі Портман знялася для глянцю та розповіла, навіщо накачала значні м'язи

За словами Портман, вона до останнього моменту не знала, що повернеться до кіновсесвіту MCU. Це було пов'язано з тим, що Вайтіті зняв "Тор: Раґнарок" 2017 без її персонажа.

"Я бачив, як вона грала вчену в "Торі" 1 і 2, і мені здалося безглуздим робити це знову. Цей персонаж здається просто любовним інтересом. Це жінка-землянка, яка бігає всюди, будучи смертною та не дуже значущою в усьому", — пояснював Вайтіті своє рішення.

"Я відчуваю, що це етап моєї кар'єри, коли я дійсно намагаюся справити враження на своїх дітей. Мої 5-річна дочка та 10-річний син були такими захопленими цим процесом, що змогли відвідати знімальний майданчик і побачити мене в плащі. Це було дійсно круто. Знаєте, дуже рідко мої діти кажуть: "Будь ласка, йди на роботу!" Зазвичай усе навпаки", — сміється вона.



Окрім зйомок у супергеройському кіно, Портман і сама зайнялася виробництвом серіалу "Леді в озері". Вона та її партнер Софі Мас будуть виконавчими продюсерками адаптації однойменного роману Лори Ліппман 2019 року в межах контракту з Apple TV+.

Читайте також: Дженніфер Лопес представила доньку як небінарну персону

Після зйомок "Леді в озері" в серпні Наталі перейде на фільм Тодда Гейнса "Травень, грудень" із Джуліанною Мур.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Співачка Оля Полякова зробила несподіване зізнання
Культура / Фото

Співачка Оля Полякова зробила несподіване зізнання

У програмі "Дорослі дівчатка", яку Маша Єфросиніна й Оля Полякова ведуть разом, співачка розповіла...

Моніка Белуччі перетворилася на блондинку
Культура

Моніка Белуччі перетворилася на блондинку

57-річна італійська акторка Моніка Белуччі з'явилася на обкладинці нового номера французького...

Джулія Робертс покрасувалася на червоній доріжці у кольє з діамантом у 100 карат
Культура / Фото

Джулія Робертс покрасувалася на червоній доріжці

54-річна американська акторка Джулія Робертс з'явилася на червоній доріжці Канського кінофестивалю,...

Авторизация