Ед Ширан може збідніти на 100 млн доларів через плагіат
06 окт, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 125 Переглядів

Ед Ширан може збідніти на 100 млн доларів через плагіат

Компанія Structured Asset Sales (SAS) LLC хоче відсудити 100 млн доларів у британського виконавця та автора пісень Еда Ширана, повідомляє видання Billboard.

Його звинувачують у грубому порушенні авторських прав і незабаром цю справу розгляне суд присяжних у Нью-Йорку.

Шанувальники 31-річного Ширана чудово пам'ятають його хіт 2014 року Thinking Out Load. На думку представників компанії SAS LLC, Ед запозичив мотив пісні, а також ритмічні, інструментальні та динамічні елементи у шлягера Let's Get It One, який виконав у 1973 Марвін Гей. Частина авторських прав на останній твір саме належить компанії SAS LLC, яка подала позов до суду Манхеттена на плагіат з боку Ширана.

Ця справа перебувала в суді з 2018 року, проте адвокати позивача та відповідача твердо стояли на своєму, час від часу влаштовуючи перестрілку аргументами та доказами. У результаті днями суддя Луї Стентон, який веде цю справу, вирішив пришвидшити процес. Заявивши при цьому, що доводи обох сторін не надто переконливі, а значить, рішення у справі про плагіат прийматиме суд присяжних. Дата суду буде призначено найближчим часом. Еду Ширану потрібно буде бути присутнім на засіданні разом зі своїми адвокатами, а також дати суду присяжних свої пояснення.



Раніше Еда Ширана вже неодноразово звинувачували у плагіаті, але безуспішно. Так, у червні цього року він виграв у Великій Британії судовий процес, на якому його звинувачували у плагіаті хіта Shape Of You. Понад те, позивачі змушені були компенсувати співакові судові витрати у розмірі 1,1 млн. доларів. Але цього разу все набагато серйозніше.

Читайте також: Джулія Фокс уперше розповіла про свої психічні захворювання

Якщо Ширана визнають винним, суд присяжних зобов'яже його весь прибуток від концертної діяльності направити на задоволення позову від компанії SAS LLC.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Кевін Спейсі заплатить 31 млн доларів творцям серіалу Картковий будиночок
Культура

Кевін Спейсі заплатить 31 млн доларів творцям

Верховний суд Лос-Анджелеса зобов'язав 63-річного голлівудського актора Кевіна Спейсі виплатити 31...

Брітні Спірс повертається на сцену та заспіває дуетом із Елтоном Джоном
Культура

Брітні Спірс повертається на сцену та заспіває

Брітні Спірс повертається на сцену....

Ембер Герд знімала дорогий особняк під час судового розгляду з Джонні Деппом
Культура

Ембер Герд знімала дорогий особняк під час

Поки йшов суд між Джонні Деппом та Ембер Герд, стало відомо, що вона знімала розкішний особняк із...

Авторизация