Американських солдат забезпечать фітнес-браслетами
02 май, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 162 Переглядів

Американських солдат забезпечать фітнес-браслетами

Американська армія невдовзі збирається ввести в експлуатацію новий тактичний інструмент зворотного зв'язку, який матиме функції фітнес-програми, повідомляє Army Times.

Цей інструмент називається Measuring and Advancing Soldier Tactical Readiness and Effectiveness, або MASTR-E, і є комбінацією гаджетів і серверів, що синхронізуються з даними, зібраними за роки аналізу та дослідження минулих програм з підвищення продуктивності армії.



Метою MASTR-E є створення свого роду "панелі показників" для солдатів, малих підрозділів та, найголовніше, їх командирів. Ця панель відображатиме різні показники здоров'я, фізичної підготовки та тактичної готовності солдатів на різних рівнях — від індивідуального до відділення та вище. Особисті дані солдатів будуть анонімізовані та агреговані для перегляду керівниками.

MASTR-E є частиною великої програми наукових досліджень, що проводиться Міністерством оборони США. Для цієї програми виділено 100 млн доларів і вона має завершитися у 2024 році. Двома ключовими напрямками програми є створення кількісних показників людської продуктивності та прогнозування продуктивності малих підрозділів.

Принцип роботи MASTR-E полягає в тому, що кожен солдат носить пристрій, наприклад, комерційно доступний розумний годинник або фітнес-трекер. Цей пристрій передає дані на панель показників командира, яка відображається на планшеті або ноутбуці.

MASTR-E не тільки дозволяє вимірювати поточний стан солдатів і підрозділів, але й пропонувати рекомендації щодо покращення їхнього стану. Наприклад, програма може запропонувати оптимальний режим тренувань, харчування, відпочинку та відновлення для кожного солдата залежно від його індивідуальних особливостей та цілей.

Читайте також: РФ змінила тактику ракетних ударів, мирні жителі під загрозою — розвідка Британії

Також програма може допомогти командирам визначити слабкі місця у своїх підрозділах та вжити заходів для їх усунення.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Британська розвідка: російські командири стали частіше кидати своїх солдатів у земляні ями
В світі

Британська розвідка: російські командири стали

За порушення дисципліни російські командири все частіше почали відправляти своїх підданих в...

Новий наступ РФ може початися вже в квітні
В світі

Новий наступ РФ може початися вже в квітні

В Міноборони Німеччини не виключають, що новий наступ Росії розпочнеться в квітні 2023 року і він...

Путін має намір стерти ідентичність українців, які потрапили до РФ
В світі

Путін має намір стерти ідентичність українців,

Путін створює умови для примусової культурної асиміляції українців, переміщених до РФ, щоб стерти...

Авторизация