В МВС зробили важливу заяву про комендантську годину в Україні
05 июл, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 188 Переглядів

В МВС зробили важливу заяву про комендантську годину в Україні

Комендантська година в Україні введена з метою забезпечення безпеки громадян та протидії диверсійним групам. Українців наполегливо просять дотримуватися всіх обмежень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на очільника Міністерства внутрішніх справ України Дениса Монастирського в ефірі телемарафону.

За словами Монастирського, проблемою є те, що не всі українці дотримуються умов комендантської години і це, за його словами, питання до законодавців, щоб була встановлена належна відповідальність за порушення комендантської години. Зокрема, мається на увазі адміністративна відповідальність.

"Я ще раз нагадаю, що комендантська година сьогодні - вимога часу і це не забаганка будь-кого, щоб обмежити пересування людей. Це питання протидії ДРГ, це і питання переміщення чутливих вантажів, які здійснюються саме під час комендантського часу, це і питання безпеки на вулиці, яка сьогодні потребує саме таких заходів.



Тому, я звертаюсь до всіх громадян з тим, що потрібно виконувати вимоги, які передбачені в кожному регіоні окремо. Вони встановлюються з узгодженням з місцевою владою і таких правил треба однозначно дотримуватися", - зазначив він.

Нагадаємо, після введення воєнного стану в Україні було також запроваджено і комендантську годину, у цей час громадянам заборонено перебувати на вулиці.

Читайте також: Український борщ визнали культурною спадщиною ЮНЕСКО

Термін дії комендантської години кожен регіон визначає самостійно. Зокрема, у Києві заборона діє з 23:00 до 05:00.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: rbc.ua

В Україні не відкидають повторне вторгнення з території Білорусі
В УкраЇні

В Україні не відкидають повторне вторгнення з

Президент України Володимир Зеленський доручив низці відомств перевірити готовність до оборони...

З 15 травня в Києві змінюється час роботи транспорту та комендантської години
В УкраЇні

З 15 травня в Києві змінюється час роботи

З неділі, 15 травня, в Києві зміниться час комендантської години. Як повідомив мер столиці Віталій...

У Києві з середи комендантська година діятиме весь день
В УкраЇні

У Києві з середи комендантська година діятиме

У Києві з 20:00 15 березня до 7:00 17 березня запроваджується комендантська година....

Авторизация