ЗСУ знищили командно-спостережний пункт і склади з боєприпасами ЗС РФ на півдні
25 июл, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 315 Переглядів

ЗСУ знищили командно-спостережний пункт і склади з боєприпасами ЗС РФ на півдні

За останню добу ракетно-артилерійські підрозділи збройних сил України знищили командно-наглядовий пункт і два склади з боєприпасами російської армії на півдні України.

Про це розповіли в оперативному командуванні "Південь".

За інформацією відомства, ситуація на Південнобузькому напрямку залишається динамічною, проте розвиток ситуації контролюють сили оборони України.

Російські війська продовжують вести бойові дії кордонах лінії фронту. Також окупанти намагалися наступати в Бериславському районі Херсонської області на двох паралельних напрямках силами за допомогою двох ротних тактичних груп, аби відновити тактичне становище. Однак успіху не досягли та відійшли.

24 липня українська авіація атакувала 5 опорних пунктів російської армії в Херсонській області. У командуванні розповіли, що пара літаків штурмової авіації та бомбардувальники ЗСУ завдали ударів по трьох російських опорних пунктах у Бериславському районі. Пара гелікоптерів Мі-8 і Мі-24 відпрацювали ще дві ворожі цілі в Херсонському районі.



Проте два російські Мі-8 атакували село Ольгине Херсонської області, а пізніше — Андріївку. Втрат в українській армії немає, а ворожі гелікоптери відійшли на вихідні позиції.

Читайте також: ЗСУ вимотують окупантів на півдні

За останню добу українські військові відпрацювали на південному напрямку 190 вогневих завдань. Унаслідок чого було знищено 66 російських військових, п'ять танків ЗС РФ, дві самохідні гаубиці "Гвоздика", протитанковий ракетний комплекс "Фагот", три броньовані та дев'ять одиниць автомобільної техніки.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: focus.ua

Українські військові відбили штурм окупантів під Сіверськом
В УкраЇні

Українські військові відбили штурм окупантів під

Українські військові продовжують вести активні бойові дії на усіх напрямках лінії фронту....

На півдні ЗСУ вдарили по восьми позиціях ворога
В УкраЇні

На півдні ЗСУ вдарили по восьми позиціях ворога

За день 21 липня українські захисники в південних регіонах країни завдали ударів по низці опорних...

ЗСУ вразили пункт Росгвардії на Херсонщині
В УкраЇні

ЗСУ вразили пункт Росгвардії на Херсонщині

Українські військові вразили командно-наглядовий пункт артилерійської бригади та...

Авторизация