Шість щоденних звичок, які погано позначаться на вашій талії
01 ноя, 2022 0 КОМЕНТАРІЇВ 538 Переглядів

Шість щоденних звичок, які погано позначаться на вашій талії

Hartford HealthCare стверджує, що якщо об’єм талії людини становить 102 см або більше, то у нього набагато більше шансів зіткнутися з раком, діабетом другого типу та іншими серйозними хворобами. Існують і повсякденні звички, які впливають показники талії.

При ожирінні, послаблюється імунітет та погіршується обмін речовин. І все це може призвести до таких різновидів онкології, як рак стравоходу, жовчного міхура, шлунка, нирок, простати, печінки, підшлункової залози, яєчників. Є й певні звички, які також впливають на розмір талії і, відповідно, на здоров’я.

Вживати дуже багато цукру. Ви можете навіть не знати про це, тому що деякі продукти містять велику кількість цукру, але сприймаються нами як «здорові». Це мюслі, протеїнові батончики, йогурт, сухі сніданки, а також такі напої як фруктові соки, енергетики.

Пити надто багато вина. В одному келиху шардоні, совіньйон блан або піно гриджо – 120 ккал, а в келиху каберні або зінфандель – 125 ккал. У будь-якому солодкому вині міститься 160 ккал (на келих).

Їсти безсистемно. Якщо ви їсте абияк, то це може призвести до накопичення вісцерального жиру. Надлишок останнього підвищує ризик розвитку хвороби Альцгеймера, серцево-судинних захворювань, діабету другого типу, метаболічного синдрому, раку молочної залози, простати, колоректального раку. Тому краще не пропускати прийоми їжі та не переїдати.

Занадто багато часу проводити перед телевізором. Згідно з результатами дослідження Школи громадської охорони здоров’я Університету Міннесоти, при перегляді ТБ протягом 1,5 години черевного жиру стає більше на 3,5 кубічних сантиметри.



Відмовлятися від занять спортом. Позитивно вплинути на талію може навіть невелика прогулянка або година фізичних вправ.

Читайте також: Вчені розвіяли міф про шкоду білого хліба для серця та судин

Їсти дуже багато шкідливих продуктів. Фахівці клініки Майо рекомендують вживати більше фруктів, овочів, цільнозернових продуктів та відмовитися від шкідливих для здоров’я продуктів.скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: newsyou.info

Названо користь волоських горіхів для здоров’я
Здоров'я та краса

Названо користь волоських горіхів для здоров’я

У людей, які ведуть сидячий спосіб життя, внаслідок порушення кровообігу виникає «старечий» синдром...

Високий холестерин: що їсти, щоб він був у нормі
Здоров'я та краса

Високий холестерин: що їсти, щоб він був у нормі

Від правильного харчування напряму залежить стан нашого здоров’я....

Які продукти не варто їсти у стані стресу та тривожності
Здоров'я та краса

Які продукти не варто їсти у стані стресу та

Українці останні сім місяців живуть у дуже складній психологічній обстановці, оскільки війна так чи...

Авторизация