Медики назвали головну причину болю в попереку
03 апр, 2023 0 КОМЕНТАРІЇВ 238 Переглядів

Медики назвали головну причину болю в попереку

Існує кілька типів болів у спині, і люмбаго — це загальний термін для опису симптомів болю в попереку, який може відчуватися в ногах.

За даними Міжнародної асоціації з вивчення болю: «Біль у попереку є поширеною глобальною проблемою.

Точкова поширеність болю в попереку (LBP) у 2017 році оцінювалася приблизно у 7,5% населення світу, або близько 577,0 мільйонів осіб.



Доктор Байо Каррі Вінчел, медичний директор і лікар невідкладної допомоги, Carbon Health та лікарні Святої Марії, пояснив усе, що потрібно знати про люмбаго та ознаки, що вказують на те, що воно у вас є.

Біль у попереку (раптовий/сильний)

Лікар Каррі-Вінчелл розповідає: «В один момент ви готуєте вечерю, а наступного моменту вже не можете встати з дивана. Раптове початок нездатності стояти прямо чи ходити — поширена перша ознака люмбаго. Це може тривати від кількох днів до кількох тижнів чи місяців».

Біль в нозі

Біль у ногах також може бути початковою ознакою болю в попереку через відбитий біль від укорочення м’язів і защемлення нервів, розташованих у нижній частині спини. Тривалість може змінюватись в залежності від рівня затискання нерва.

Біль у стегні

Доктор Каррі Вінчелл пояснює: «Ви можете відчувати скутість, болючість або біль у стегнах через напругу м’язів нижньої частини спини. Це може тривати від кількох днів до кількох тижнів чи місяців».

Що викликає люмбаго?

“Люмбаго визначається як біль у нижній частині спини”, – говорить доктор Каррі-Вінчелл. «Біль може бути викликаний кількома речами, але зазвичай пов’язаний з участю у повсякденних діях, таких як одяг одягу, підняття дитини чи домашні справи, такі як стрижка газону або завантаження посудомийної машини. Це викликано тим, що м’язи спини напружуються, ніби вони були під ударом. Це реакція організму на захист хребта від травмування. Це стиснення, також зване укороченням м’язів, пов’язане з нездатністю сидіти, стояти чи ходити. Коли ви намагаєтеся сісти, м’яз стає коротшим (затягнутішим), що викликають негайний біль».

Як допомогти запобігти люмбаго

Доктор Каррі Вінчелл каже: «Залишаючись активним, беручи участь у помірних або помірних фізичних навантаженнях, силових тренуваннях, використовуючи хорошу механіку тіла з рухом або підйомом (важких або легких) предметів, підтримуючи здорову дієту і вагу, може бути корисно.

Читайте також: Вчені назвали продукт, який підвищує мозкову активність

Чим більше у вас можливостей м’язи нижньої частини спини мають рухи, що повторюються, які включають в себе хорошу механіку тіла, збалансоване співвідношення сидіння і стояння, а також виконання вправ, які допомагають зміцнити ваші основні м’язи, в цілому знизять ризик виникнення люмбаго».



скачать dle 10.6фильмы бесплатно


Джерело: newsyou.info

Названо найчастішу помилку, що призводить до гострого болю в спині
Здоров'я та краса

Названо найчастішу помилку, що призводить до

“Найчастіша причина гострого болю в спині – підйом ваг. Тут потрібно підходити, продумуючи...

Чим небезпечний головний біль та як від його швидко позбутися
Здоров'я та краса

Чим небезпечний головний біль та як від його

Більшість людей при головному болі "лікуватися" таблетками і не розбиратися в причинах його...

Лікар розповіла про найпоширеніший тип головного болю
Здоров'я та краса

Лікар розповіла про найпоширеніший тип головного

Головний біль – поширене явище, з яким стикається практично кожен....

Авторизация